Jag och lina har vart kreaktiv ikväll. För...

dsc02358 (MMS)

Jag och lina har vart kreaktiv ikväll. För mej vart det en tavla med söta skridskoänglar på :)


Färdig funderat!

Tanken har slagit mej många gånger. Att skapa en egen blogg.
Men vad tänker jag skriva om då?
Det vet jag faktist inte själv!  :)
Det får bli som det blir. Mina tankar och funderingar och vad som händer i min vardag kanske. 
Sen får jag väl helt enkelt se, om det är någon som kommer att läsa vad jag skriver- eller inte! :)


Idag är det söndag och vintertid som gäller igen.   Du har väl ställt tillbaaaaka sommarmöblerna som man brukar säga för att minnas om det är en timme fram eller en timme tillbaka.   Mycket bra fras att lägga på minnet tycker jag!   Ställ fram möblerna på sommaren och ställ tillbaka på vintern. Klockrent! ;)


Jag har lite ångest idag!!! Inte den där vanliga ångesten som många brukar ha en söndag pga att ha haft lite "för roligt"    nä!  För jag har ångest över att ja lyckades SOVA BORT hela min lördagskväll!!!  Somnade runt 19.00 och har sovit som en stock fram till kl 8 (egentligen 9) idag.    Inte OK!!    När man jobbar hela veckorna mellan 8-17 mån-fre och kvällarna knappt räcker till något, då vill man gärna göra något kul på helgerna.
Får ta igen det nästa helg!! ;)

I fredags fick jag iaf snusa på lille Tilde, 3 veckor gammal.  Det gör mej glad att tänka på.   Hon var vaken hela kvällen faktist och låg och tittade och utforskade med sina små fina ögon.   På sej hade hon en body som hon fått av mej.  Jag tyckte den såg liten ut när jag köpte den, men oj! Hon kan nog ha den några månader till!  Lilla söttroll <3





Det här ska då föreställa mitt första blogginlägg!
Nu ska jag gå upp och hoppa på min sambo så han också vaknar :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0