Ursäktar för lång väntetid...

...men här kommer en lite uppdatering om vad som har hänt i mitt lilla liv dom senaste dagarna! : )
Och det har sannerligen varit hektiskt så tid för att blogga har inte riktigt funnits...


Iallafall så skrev jag ju tidigare att vi skulle till mitt lilla paradis i lördags. IKEA ;)  Och det var vi. Svärfar, Per och Jag.
Och jag kommer aldrig att göra om det.  
Jag kommer ALDRIG att göra om det en löningshelg EN MÅNAD INNAN JULAFTON!!!!!!    
Och det kan jag ju lova- tycker jag att det är jobbigt att gå på IKEA kan jag ju gissa med 100% säkerhet att det var en av mitt sällskaps värsta dagar under livets gång. Hittills.   Och då kan ju säkert många (av det kvinnliga könet)  också förstå att det kan vara en väldigt påfrestande utmaning att gå och handla med bara EN karl utan onormala omständigheter runt om.  Typ julhandling för hela sveriges befolkning.    
Det gick inte att gå normalt med vagnen i butiken, vi köade i säkert 45 minuter och det var trafik som man knappt kan föreställa sej.
Pjuuuuh!!  
Men vi fick med oss det vi skulle ha så nu är vår tredje och sista toalett i det här huset äntligen renoverad och klar.     Jag är kanon NÖJD!
Vi fick också med oss två hyllor till "matsalen"  och lite annat småplock som ljus och sånt som gärna slinker med i kundvagnen när man ändå är där ;)

Det var trafikkaos efter E4:an från morgonen till kvällen så vi gjorde verkligen rätt i att ta vägen över Hassela.
Det är så fruktansvärt obehagligt att läsa om alla olyckor som hänt efter vägarna dom senaste dagarna :(


Väl hemma var det bara att fräscha upp sej med en dusch och svida om för att dra vidare på bröllopsfest i Veckebo.
Jimmy och Linda blev för några veckor sen paret Molarin och bjöd nu in till fest för att gemensamt med alla vänner fira äktenskapet.
Där fanns både nya och välbekanta ansikten.  Trevligt! :)

Söndagen och första advent gick åt till att pyssla på här hemma.   Julskyltningen hoppade jag över då vädergudarna av någon anledning likförbannat bestraffade oss med många minusgrader. 
Jag ser ingen mening med att plåga mej själv med att gå utanför dörren då om jag inte absolut måste.
Och det var ju faktist helt frivilligt:)

Igår var man ju såklart tillbaka på brottsplatsen igen. Ja, jobbet alltså! 
Kom hem, åt middag och hjälpte Per upp med nya grejerna.  Nere på toan och hyllorna uppe.  Bytte plats på en byrå och plockade ur och i grejer i den igen.
Åkte en snabbis till Lina som hade ljusparty med "partylight" och sa hej.   Hem igen, sa hej till sportnördarna nere i soffan sen var det natta. 

Idag har bara vart en helt vanlig dag.    Förutom att jag har kommit på lite andra tankebanor som jag hoppas kan utvecklas till nåt positivt.
Jag vet en liten gnutta mer, hur jag vill att mitt liv ska vara.
Men jag tänker inte fördjupa mej något mer i det här och nu.


Ettan är tänd! Fem dagar till, sen tänder ...

dsc02579 (MMS)

Ettan är tänd! Fem dagar till, sen tänder vi tvåan :)


Fördriver tiden.

Sitter med hårfärg i skallen, en fläckig t-shirt och hoppas att ingen ser mej genom fönstret! ;P
Äntligen ska utväxten bort igen!     Man känner sej ju så mycket frächare när man slipper se den där äckliga utväxten i spegeln.
Skulle vilja göra nåt nytt med min färg men det är ju inte så lätt när det är näst intill svart.  Vet inte vad jag vill göra heller...  Skulle vara kul att se hur man såg ut i sin vanliga hårfärg :)     Det var ju inte igår om man säger så!


Men nu lell är det inte långt kvar till helg!   
Ska försöka ta tag i det där med julpyntet imorgon.  På lördag drar vi till Birsta på dagen och på kvällen blir det brölloppsfest!
Söndag- f ö r s t a  a d v e n t  och julskyltning.   Hoppas dom ljuger hos SMHI och att det iiiinte blir så kallt som dom påstår att det ska bli!   Brrrrrrrrr!!

Det kommer att bli en fartfylld helg.  Och jag står här och väntar in den-  med öppna armar!!
Känner ett litet glädjepirr i magen :)

Upphängd och nersläppt...

...är nog en ganska bra beskrivning på hur jag känner mej just för stunden.  Typ.  Är iaf väldigt trött!
Det har jag iofs vart hela långa dagen.

Hade tänkt att man skulle ha huggit in på förådet och plocka fram advents och julpyntet någon dag under veckan här.  Som verkligen MÅNGA andra redan har gjort. Vissa för lääängesen!   
Ser man sej omkring när man är ute på så lyser det adventsstakar, stjärnor och utomhusgranar lite överallt.   Myyys!
Men, jag har lixom ändå inte riktigt den där julkänslan som jag önskar att jag kunde ha. Minns att jag saknade den ifjol också.     Sen är det ju så uruselt att julafton ligger på en fredag i år, vilket jag tycker är fruktansvärt orättvist.  Det innebär ju att röddagarna ligger på helgen!      Och det betyder ju att det inte blir några lediga dagar och extra tid till att njuta av julen och slappna av.    


DÄRFÖR Janne, eftersom jag Vet att du läser min blogg så efterlyser jag en tävling, eller kanske ett gruppmål att nå upp till på jobbet.   Och vad vore bättre att ha som vinst och att sikta emot än en valfri ledig dag mellan jul och nyår!
:) :) :)

Det är på pricken en månad kvar till självaste julafton idag!!!
Lägg till en vecka på det och sen börjar vi om på ett nytt år också.   
Ett nytt år med nya möjligheter som står och väntar utanför dörren.

Förra året, kan ha vart vid den här tiden, så bestämde jag mej för en sak.
2010 skulle bli mitt år och en hel del förändringar skulle ske.
Nu när jag faktist tänker tillbaka på vilka mål jag hade under det här året så har jag ju faktist nått upp till en hel del utav dom.    Långt ifrån alla, men iallafall en del! :)   Och man ska ju vara glad för det lilla har jag hört ;)

Det som inte har uppnåts redan ska få en ny chans under 365 dagar med start från 1 Januari.   Listan kommer också att plussas på med nya ideér för framtiden.  

För några år sen skrev jag faktist en lista på saker jag vill ha uppfyllt i mitt liv.  Tyvärr så tror jag att jag slängde den.
MEN jag minns en hel del saker som stog på den och skulle jag hitta den listan idag så skulle jag kunna bocka av en hel del.













:)




M Å N D A G

Då har man snart lallat bort måndagen också då! :)       En ovanligt "vanlig" måndag som inte direkt har haft nåt särskilt alls att erbjuda.    
Vi blir alltid bjudna på frukost i restaurangen på jobbet på måndagar. Det är fint!     Sen passade jag även på att nyttja solariet en stund på lunchen.   Mycket skönt att bara lägga sej och slappna av en stund. Jag brukar slummra till lite ibland.  LOVELY!

Skulle ha vart och handlat och donat på med lite annat sånt där vardagligt men jag har inte o r k a t.   Inte hunnit heller för den delen.   Kvällarna går så fort!        Okej, den är inte ens åtta än men ändå.  Jag börjar ju bli gammal också! ;)   

Det värsta med att skjuta på nånting, är att det blir dubbelt så mycket att göra nästa dag och det slutar lätt med stress.  Jag hatar stress.  Men är expert på att få det att bli så- just att jag stressar!
Många gånger beror det på dålig planering men många gånger (jag vet Per) så beror det mycket på mej själv. 
Att jag är en långsam person. Jag erkänner och jag står för det ;)    OCH jag är trött på det. 
Jag menar, jag är varken morgonmänniska eller kvällsmänniska.  Jag kommer nog att stormtrivas som pensionär!
Det kanske hade vart lite lättare att planera om man var mer åt nåt av hållen. Eller?  Skyller jag bara ifrån mej?
Jag vet inte. Men man kanske skulle gått nån lära känna sej själv kurs. Det tycker jag att alla skulle göra. Det borde vara obligatoriskt!
Jag hade iaf gärna gjort det frivilligt om jag fick chansen.




Jah, det var väl allt jag hade på hjärtat för stunden.
Hoppas alla därute har en mysig måndagkväll. :)

En trött katt med en ganska udda stil! :)

dsc02563 (MMS)

En trött katt med en ganska udda stil! :)


Strul!

Bloggen har levt sitt eget liv och verkligen krånglat hela dagen!!
Men nu är den iaf äntligen lite uppdaterad.   Har ju nämligen lovat 2 av mina läsare att skriva lite mer.
Kul att det iaf är någon som läser :)

Slänger ut länken på facebook.   Kul att Du klickade in på den! :))

Singstars?

dsc02550 (MMS)

Singstars?


Frasse väntar på lördagsgodis!

dsc02546 (MMS)

Frasse väntar på lördagsgodis!


Lördagkväll!

dsc02545 (MMS)

Lördagkväll!


Lite av helgens innehåll.

Söndag, en pizza senare och jag är fit for fight!    Har tänt ljus i hela vardagsrummet och bara myser.   Jag Per och Zlatan, som just nu är mer vild än tam. Katten alltså, inte Per :)   Han står på bakbenen och boxas och dribblar med sin boll som bara en Zlatan kan göra.      
På tal om katten börjar det bli dags att knippsa bollarna på honom snart.   Måste kolla upp hur gammal dom måste vara för att kastreras????         
Stackarn, om han bara visste vad som komma skall...

Både fredag och lördag har vi haft knytkalas.  I fredags var vi till Kalle och Louie och träffades över en bit mat.    Hade turen att få se massa fina fyrverkerier som avfyrades på en fest på Palatset.   Grymt fint och såg otroligt påkostat ut.    Det smällde och sprakade hur länge som helst.       
Jag hann också med ett besök hos Christine och fick träffa mina kära vänner :)

Lördag och ytterligare ett knytkalas hos Bästa Stina och Kenneth.    Älgfilé, tjälknöl, potatisgratäng och en finfin "trollsås" som Stina kokat ihop.    Känndes riktigt lyxigt.     Avnjöt också "nåt glas" rött under kvällen.  Fick ju äntligen min vinst från jobbet och det smakade riktigt bra.    Har inte vart nå vidare förtjust i rödtjut innan men jag börjar faktits gilla det mer och mer. 
Lina kom och underhöll oss med sitt sällskap och fick då bevittna hur det går till när två karlar spelar singstar.
En låt med på tok för hög tonart och en tondöv man som går upp i falsett...men dra åt....det var tamefan det värsta jag har hört!  Haha!      
Uttrycket " jag skrattade så jag trodde jag skulle dö"  har upplevts.    Ni vet när man står på en fläck och bara gapar, kan inte andas och står dubbelvikt.  Det gör ont i magen ont i kinderna och mungiporna håller på att spricka. Och man får inte fram ett ljud.    
Ett skratt förlänger livet och vi plussade nog på våra med några decennium.  Stina, Lina och jag!   :)


Har ätit pizza idag mer svärmor som gick hem för en stund sen  och i lördags var svärfar hit och bjöd på fika från Finesse.  
Herre!   Det ser inte ut som att vi gjort nåt annat än att ätit dom senaste dagarna!


Nu ska jag ta fram papper och penna och planera för nästa helgs inköp.   Det blir nämligen en tripp till Birsta och shopping på IKEA!!       Det var inte igår, så det är nåt jag ser fram emot- MYCKET! :)

Snooze

Trodde det skulle sluta i katastrof med tanke på vilken dramatisk start denna dag fick.
När jag vaknade av att väckarklockan ringde var jag helt jäkla säker på att klockan var 07.10  Och dessutom fredag.
Jag bokstavligen kastar mej själv upp ur sängen i sån där " sovit över panik" som du säkert förstår hur jag menar.
Kommer ut i hallen och ser att klockjäveln är 06.10 (!!!)  och inser att jag inte ens har snoozat. 
Tänker efter lite till och inser att det inte heller är arbetsveckans sista dag eftersom att det var måndag i förrgår.
DAMN!!
Eftersom jag inte har utnyttjat min Snoozning så tröstar jag mej med att hasa mej in i sovrummet för att bara få sova en liiiiten stund till.    Kör lilltån i benet till sänggaveln, står förstelnad en stund och håller andan för att inte skrika av smärtan och eventuellt hamna i programmet grannfejden.    Sen somnar jag om.  Och- sover över!!

Jag måste avvänja mej från att snooza.  Finns det någon form av behandling för sånt??






Tro det eller ej men detta fick inte min dag att förstöras.  Tvärtom har den fallit mej riktigt bra i smaken :)

Nu sitter jag och väntar på att min middag ska bli klar.  Har en form med kyckling i soyasås i ugnen som är klart om sisådär 20 min.    Ska koka lite pasta till det.  GÖTT MOS!

Santa can you hear me...?

<a href="http://www.ginatricot.com/cse/product-view.ep?pID=417147110"><img src="http://media.ginatricot.com/images/product/41714711001_m.jpg" width="500" height="500" alt="" /></a>


Förmodligen skulle jag se ut som en padda i denna partyblåsa, men den var snygg, så in i häääälsike!!

Känner hur det rycker i shoppingtarmen...har ett vill ha begär efter mycket nytt nu!!      Hoppas Tomten har koll på vilken snäll flicka jag har vart i år..! ;)







Klänningen är från ginatricot.com      (ifall tomten läser min blogg;)

Slutet närmar sej...

Ja, helgen är snart förbi. Over, fenito, The End.    Och fort har den gått i vanlig ordning!    Den har också vart väldigt mysig. :)

För att sammanfatta kort hur den har sett ut...
Per bjöd på plankstek på Michelles innan han drog till Stråsjö för älgjakt i fredags. Efter det for jag vidare till Evelina med lillknytet, Emma och Maria, för att tillbringa resten av kvällen i deras sällskap.

Lördagen var lugn och skön.   Hälsade på hos Ida där Lina och Therese med knodds var ute i friska luften och busade.   Under kvällen blev det två filmer hemma hos Lina.     Bröderna Karlsson och I love you Philip Morris. Kan rekomendera båda faktist!! :)

Idag har det också vart rätt lugnt.  3-års kalas för Melissa, med tårta bullar kakor och prinsessballonger!
    
Tänk om man ändå kunde få vara 3 år igen...om man bara visste hur bekymmersfritt livet egentligen är då :)

Har också fördrivit lite tid med pyssel.     Jag har tapetserat en gammal pepparkaksburk och limmat fast gamla knappar som jag hittade i källaren efter mormor.   Hon har verkligen sparat på allt hon, tantalura.      Burken ska jag ha till att gömma mina sytillbehör i.   Som för den delen aldrig används....;)
Men den där grejen är inte alltför smickrande att se när man öppnar skåpet så jag har helt enkelt gjort en egen variant att lägga grejerna i.        Man skulle väl inte direkt betala för den jag har gjort heller men det var iaf kul att göra den! haha! :)


Om några minuter börjar Beck.       Så jag säger bara- Söndagsmyyys, om det så är det sista jag gör.


SMS-inlägg

dsc02534 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02524 (MMS)


Hamnade i gryttjesbo en sväng igår. Där va...

dsc02521 (MMS)

Hamnade i gryttjesbo en sväng igår. Där var det utedag med lek, korvgrillning och snögubbsbygge:)


Morgonstund har guld i mund.

Här sitter jag och sitter.  Och njuter för fulla muggar!!    
Hur härligt är det inte att bara vakna upp till en dag helt utan måsten.  Att bara ha sej själv att tänka på och fullständigt skita i alla måsten.    KVALITETS TID är vad jag kallar det:)   
Zappar på tv:n och surfar runt lite.     Ska nog ta och brygga mej lite rivit kaffe, ta en dusch och ge mej ut på en liten tur efter en present till Melissa som ska ha kalas imorgon.


Idag är det en vecka sen jag tände en giftpinne.   Det ska firas med att vara nykter som en spik hela helgen för att minimera risken att halka dit.   Vet att jag inte är ensam om att förknippa alkoholhaltiga drycker med ciggaretter...skit att det ska vara så!!    Men av någon anledning blir det lixom extra svårt att låta bli, därför väljer jag att avstå från båda alternativen.

Så det får nog bli en film i kväll.   Någon som har ett bra förslag på en såndär riktigt skitbra film???
Dela med dej isf!! :)

Zlatan. Som har fredag hela veckan!

dsc02502 (MMS)

Zlatan. Som har fredag hela veckan!


Friday I´m In Love!

Gårdagen var betydligt bättre än jag räknat med.  Mitt usla humör vände när jag vann en flarra vin på jobbet och fick sluta en timme tidigare.  Har dock inte fått den där flaskan än så jag hoppas på att ha något att se fram emot på måndag! :P     
Det blev även en visit till Färila igår. Hälsade på hos Jon, Malin & favvo Hugo som har fått sin första tand. Han flinar upp sej och är glad mest hela tiden :)

Det blir ytterligare ett besök till den berömda byn Färila ikväll.    Det är Idol som hör fredagarna till och bebismys med Tilde som står på schemat. Och mamma Evelina, Emma och Maria förståss :)

Det är mycket bebisar runt omkring här nu efter fjolårets kalla och tråkiga vinter!! ;)   Babyboom kan man lugnt säga utan att ljuga!    Och mysigt är det att få träffa alla små:) <3



Fredag, Fredag, Fredag!!!   Jag älskar tanken på att det är fredag!

Ess och kungar så hela jorden gungar.

Har vart hos svärmor och spelat kort. Och jag kan bara konstatera att den här dagen har vart emot mej från början till slut!   Börjar med att vakna upp till ett vitt vinterland och fick snigla fram hela vägen till delsbo. Väl på jobbet visar det sej att halva personalstyrkan är hemma i olika sjukdommar- minst två som har MAGSJUKA!   Vilket innebär, att Jessica lätt får inbillningssjuka.     Jag har vurpat TVÅ gånger i halkan.  Första gången på väg till bilen för att dra igång motorvärmaren.  Andra gången när jag gick till bilen för att åka hem. Var på väg att helt glida under bilen när jag öppnat dörren...fick dra mej upp med ett stadigt grepp om ratten.      Dessutom har jag förlorat i kortspel hela kvällen.     HURRA, VILKEN UNDERBAR DAG!!



Jag längtar tills väckarklockan ringer. 
Fy fan så härligt med en ny orörd dag.
Morgondagen är min, så det så! :)

Hur kul är det med första snön då?? INTE k...

dsc02490 (MMS)

Hur kul är det med första snön då?? INTE kul!! Jag ska bli vädergud när jag blir stor.


Börjar om från början.

Dum jävel som man är!    Det gick ju så bra och ändå sabbade jag det.
Ämnet är alltså- att sluta röka!
För bra precis ett år sen lyckades jag faktist riktigt bra.  I oktober sa jag, då börjar det bli kallt så det är en perfekt tid för mej att lägga ner eftersom jag hatar kylan.  Sagt och gjort! Sista oktober började jag- att sluta röka!
Feströkte hände ju att jag gjorde men det hade ingen inverkan på vardagarna, det var frid och fröjd och det gick hur bra som helst!
MEN. Sen kom sommaren och värmen tillbaka. Sena kvällar, semester och fester.  Och suget. Efter dessa jäkla giftpinnar!      Från att sluta helt, till att bara feströka, till att " bara en just nu" , till "bara ett paket som jag skaaa ha kvar länge" till att jag sitter där jag är idag.  Eller nää, för TRE dagar sen.   Nu har jag slutat igen och jag ska banne mej ha pondus nog att fixa det på riktigt den här gången!    För jag VET att det är lätt om man vill och att det mesta sitter i hjärnan. Ja det mesta alltså.    Sen har vi ju det här med stubinen ochså. Min är väldigt kort just nu.
Helst skulle jag vilja slå sönder något och bara sätta mej och tokgråta. Jaa så känns det faktist!!
Men...det skiter man väl i. Det var ju hjärnan det satt i eller hur var det nu..?:P

Jag har istället valt att spärra in mej i sovrummet, tänt doftljus och burrat ner mej bland kuddar och täcke och skriva av mej lite istället.
Tänker nog se någon bra film snart!


Bilden nedan är från i morse.  Det var en bra start på dagen att se hur medelande knappen på jobbtelefonen lyste.      " Du har sex nya medelanden" 
Samtliga medelanden var från två tokskallar som sjöng med sina "ljuva stämmor" och fnittrade så man inte kunde låta bli att göra det själv heller!   Jag nämner inga namn, MEN...Den ena börjar på L och slutar på ina och den andra börjar på I och slutar på da.

I morse, då två dårar fick mej på ett strå...

dsc02477 (MMS)

I morse, då två dårar fick mej på ett strålande humör:)


Dom här älgarna är handgjorda av min kära ...

dsc02459 (MMS)

Dom här älgarna är handgjorda av min kära morfar år 1967. Per har spraymålat dom svarta och nu pryder dom en vägg nere i källaren. Jag tycker dom vart rätt coola :)


Mår inte som jag förtjänar!

Varför ska man behöve lida för att man har haft roligt?  Varför är det inte tvärt om?  Man borde hellre bestraffas om man har haft tråkigt tycker jag! 
Själv har jag haft huvudvärk så det kändes som att hela skallen skulle sprängas och då är det ända som hjälper- Sömn.   Så jag har sovit bort hela söndagen :P    Jag tycker att jag förtjänar att må BRA med tanke på att jag hade riktigt roligt igår/ inatt.
Vi satt 13 kvinntimmer hemma hos mej!  Lockbetet var Dildoparty ;)    En tjej från hudik var hit och demonstrerade skämt artiklar och sexleksaker från Himmelriket.   Behöver jag säga att det blev mycket fniss?? :)
Jag tror alla tyckte det var roligt och hade en trevlig kväll!  Vet att det även var några fler som bokade ett eget homeparty med den här tjejen.
Efter dildoparty och förfest blev det ett besök på krogen.  Stadt var nog prioriterat för varennda kotte på den här byn eftersom det var halloween och maskeradfest. Packat med folk!!      Höll till på dansgolvet nästan hela tiden när vi var där, och det var trångt.  Allt från hoppande prinsessor, pirater, slaktare, och djur var där och skakade loss!


Fick nyss ett samtal från Stina.  Det är tydligen världens pådrad nere på köpingen vid polisstationen. 
Läste i tidningen att det det hänger en väska med en misstänkt bomb i!!!


Nu börjar Parlamentet.       Trevlig kväll! = )

SMS-inlägg

dsc02451 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02449 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02444 (MMS)


SMS-inlägg

dsc02442 (MMS)


Dag före röddag, halvdag, fredag.

Vilket jag tycker är helt underbart!! =)      
Har hunnit flängt runt och handlat, ätit middag, tvättat en maskin, och nu sitter jag här vi datorn.   Var in på Matpunkten och köpte nybakat varmt bröd...mmm...den doften är oemotståndlig!  Så min fredagsmiddag bestog av mackor med ost, skinka och gurka.       Jaa, jag klagar då inte iaf. GÖTT var ordet!
Sen träffade jag ju på något annat oemotståndligt på affären också...- MARIA!!   Smög mej på och nöp henne i häcken. Trodde hon fick en hjärtinfarkt där ett tag nästan. ;)


Nu ska jag dra på Hoffmaestros nya skiva som Lina var så snäll och brände ner åt mej.  Den ska spelas på HÖG volym, så jag kan städa så det står härliga till!!
För imorgon då är det lördag, och då är det feeeest, men dom jag gillar allra mest!  = )

Fakta som kan lösa världsproblem! ;)

1. Hur ser din drömkille ut? ...som en dröm! :P
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Yes!
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Kollegorna då såklart!  Emma har nyss vart på besök, tog dock inte tid på hur länge :)  Och sist men inte minst- Per!
4. Hur lång är du? 156,5 cm LÅNG
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Avatar som jag skrivit om tidigare.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Orkar inte hämta mobilen och kolla :P
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? RINGA!!!  Jag är sämst på att svara på sms
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
9. När såg du senast din mamma? I måndags, vi var till Tallsåsen på möbeltjänst.
10. Icke godkänt i något ämne? Ja
11. Mvg i något? Näää
12. När vaknade du idag? 06.40
13. Vilken är din favoritplats? Svår fråga....
14. Vilken plats föredrar du minst? En äcklig bajamaja kanske..?
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis kvar i mitt hus! Men hoppas jag har hunnit sett andra delar av världen också!
16. Hur stor är din säng? 160cm.
17. Vad sover du i? Sängen;)  
18. Hur många kuddar har du i sängen? 6
20. Tycker du om kinamat? Tycker om...Älskar!!
21. Tycker du om kaffe? Ohja! Med mjölk!
22. Vad dricker du helst till frukost? Te
23. Kan du spela poker? Jag är grym på poker. ;)
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Nepp.
25. Vill du ha barn? Jahaadå!
26. Kan du några andra språk än svenska? Grym på svengelska.   Sen kan jag säga en fras på spanska. Den du!
27. Har du någonsin åkt ambulans? En gång i 6-års gruppen tror jag det var!
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Haaaavet!
29. Vad spenderar du helst pengar på? Massa skit.
30. Är du cool? otroligt...(ocool)
31. Kan du rulla med tungan? Jag kan nästan allt! 
32. Vem är den roligaste människan du känner? Kan omöjligt välja!
33. Vad har du för ringsignal? volbeat- The garden´s tale
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Förmodligen hemma hos päronen.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En påse.
36. Kan du byta olja på bilen? Har inte kommit på tanken att prova ens engång! :)
37. Vilken var den senaste boken du läste? Jag har det på tungspetsen...kommer inte på vad den hette!
38. Nämn två stycken som är din favorit artist? Pass!
39. Dansar du i bilen? Jag hoppas inte det.
40. När var du i kyrkan senast? Inte så länge sen.
43. Har du någon tatuering? 3 st
44. Tycker du om någon? Väldigt många!
45. Har du provat droger? Never ever!
46. Röka eller snusa? Röööka....
47. Hur gammal är du? 23
48. Vad är ditt mobil nummer? Pass!
49. Vad ska du göra ikväll? Lägga ifrån mej datorn och titta in i huvet.
50. Har du några syskon? En lillebror och en storebror.
51. Hur mycket pengar har du på din mobil? strax under 200. Tror jag.


Tog denna lista från Emelies blogg.     Kul för mej, kanske inte för dej? = )

God natt!

Första träffen med numera stora Luddes lil...

dsc02432 (MMS)

Första träffen med numera stora Luddes lillebror! Det här är alltså Rasmus- en riktig liten ögonsten :)


Alla vill leva länge men ingen vill kallas gammal.

NOVEMBER!!!! Hur gick det här till??     Tiden rusar verkligen förbi nu.  Är det för att jag har roligt eller för att jag börjar bli gammal?? ;)

För tre månader sen började jag på ett nytt jobb i Delsbo som provanställd. Fick veta idag att jag fick förlängt med ytterligare tre månader. Jihoo!! Känns ju toppen :)      Nu behöver jag inte sitta på helspänn och vänta på att få veta längre.  


I det här huset är det sport på tvn ikväll. Vilket jag tycker är s k i t. Därför sitter jag i sängen och klottrar och lyssnar på min katt som tydligen har börjat snarka!! Haha!    Han är bra söt.   
Ska snart kolla klart på Avatar. Det blir tredje försöket nu eftersom jag har lite problem med att ligga skönt och se på film kvällstid. Zzzzzzz  jag slocknar rätt snabbt!   Såååå, jag får lixom dela upp filmerna i "avsnitt" :)
Jag har haft rätt mycket fördommar mot den filmen innan jag äntligen gav den en chans. Nu är jag helt såld. Den är ju GRYM!!  Har till och med DRÖMT att jag var en jävla Avatar!  :P

Du som inte har sett den- se den!!

Har vart på ett välbehövligt frisör besök ...

dsc02431 (MMS)

Har vart på ett välbehövligt frisör besök idag! Känner mej lite som ny faktist :)


RSS 2.0